MINI SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

ОДЛИЧЕН КОНЦЕПТ УШТЕ ОД ПОЧЕТОК.

Едноставно знаете дека земајќи го она најдоброто што е британско и комбинирајќи го со најфината италијанска изработка и дизајн ќе биде одлична идеја. Тоа е докажано се креирањето на сензационалниот MINI Superleggera vision. Всушност, тој има се: извонреден изглед, возбудливи перформанси и врвна технологија, се во едно. Навистина е среќен.

cnt Background Image
dam Image

MINI. НЕ ТАКОВ КАКОВ ШТО ГО ПОЗНАВАТЕ.

А сега нешто сосема поинакво - визија на MINI како класичен брз автомобил. Со само еден поглед ќе видите дека овој концепт е суштина на забавата во возењето. Од продолжената хауба, долгото меѓуоскино растојание и кусите превеси, сето тоа поттикнува едно чувство на радост поврзано со класичен британски роудстер. Рачно изработен и излиен над лесна рамка од алуминиумски цевки. Една непрекината линија која се протега од предниот дел па се до личните завршетоци на задниот дел.

aig Background Image

Минато, запознај ја иднината.

MINI Superleggera концептот можеби оддава признание на златното доба на мотористиката, но неговиот став е насочен кон иднината. Со врвната технологија која во своето срце ја носи електричната енергија. Со централните информаци на MINI поставени во една уникатна алуминиумска табла. Дополнителните упатувања кон британското моторно наследство се третираат со почит и италијанска имагинација.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision дијагонален профил на горен дел