Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

Побрз, поенергичен и позабавен од кога и да е, препознатливиот MINI hatch со 3 врати ја отелотворува суштината на големите брзини, возбудливото управување со низок центар на гравитација и стимулирачкото чувство на картинг возење. Елегантен, харизматичен, со беспрекорни манири, тој е вашето совршено рандеву за навечер. Секојпат. Опремен со урбан карактер и повредни стандардни карактеристики, тој само чека да стане ваш. Тој е подготвен да го направи вашиот живот многу полесен.

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ
Мини и натаму ги отелотворува своите традиционални вредности на интелигентно користење на просторот, индивидуализираниот стил и агилното ракување. За да ја одбележиме годишнината, создадовме ограничено издание на моделот MINI 60 години, достапно за MINI со 3 врати и MINI со 5 врати.
Важни елементи

ПОВТОРНО МОДЕЛИРАНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД

КАРАКТЕРИСТИЧНО ЧУВСТВО НА КАРТИНГ ВОЗЕЊЕ.

Ништо не може да го надмине чувството кога рацете ви се на управувачот, а стапалото на педалот за гас. MINI со 3 врати ја добива снагата од 1.2л/1.5л/2.0л, 3 или 4-цилиндарските MINI TwinPower Turbo мотори кои се брзи, бесни и економични во потрошувачката на горивото. Широкото растојание меѓу тркалата, краткиот преден и заден дел на возилото и добра поставеност на патот, ве одржуваат цврсто на земјата. Ќе се навлечете во моментот кога ќе влезете во првиот свијок и кога ќе го доживеете чувството на картинг возење, ниско на патот. Тоа е вистинското чувство.
MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
ВАШИОТ MINI

НАПРАВЕТЕ ГО САМО ВАШ.

Повлечете за да смените боја
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

360° VIEW 360° VIEW
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
ВАШ MINI (MINI YOURS)
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

4 СЕДИШТА
211 - 731 Л БАГАЖЕН ПРОСТОР
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
 
MINI ONE СО 3 ВРАТИ

One

3,8 - 5,4 л/100 км disclaimer
99 - 122
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
102 к.с. (75 кВт) - 95 к.с. (70 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI ONE 3-DOOR

Покрив во боја на каросеријата

MINI ONE 3-DOOR

Куќиште за ретровизор во црна боја или опционално во боја на каросеријата

 
MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

3,8 - 5,4 л/100 км disclaimer
99 - 122
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
136 к.с. (100 кВт) - 116 к.с. (85 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

 
MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

4,2 - 6,5 л/100 км disclaimer
111 - 147
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
192 к.с. (141 кВт) - 170 к.с. (125 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER S 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI COOPER S 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

 
MINI John Cooper Works – logo
MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works

5,7 - 6,6 л/100 км disclaimer
130 - 150
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
231 к.с. (170 кВт)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI JCW 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI JCW 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,JCW" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 к.с.

75 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

95 к.с.

70 кВт

 • Рачен
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 к.с.

100 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

116 к.с.

85 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 к.с.

141 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

Дизел

170 к.с.

125 кВт

 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

John Cooper Works

Одберете го типот на гориво:

Бензин

231 к.с.

170 кВт

 • Рачен
 • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос: