Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ

СЛИЧНО. ПОЗНАТО. НО, СЕПАК РАЗЛИЧНО.

MINI 5-DOOR HATCH

Оригиналниот стилски модел - сега трансформиран за модерно градско возење. Комбинација на карактеристичниот МИНИ став со повеќе врати, простор за глава и простор за нозе, овој сигурен hatchback со 5 врати го менува изгледот на градовите, патиштата и местата за паркирање низ целиот свет. Вашите опции за подесување се скоро бесконечни. И со тоа се овозможува да добиете повеќе во него - и од него - без да се жртвува познатото агилно картинг ракување за кое MINI е познато.

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ
Мини и натаму ги отелотворува своите традиционални вредности на интелигентно користење на просторот, индивидуализираниот стил и агилното ракување. За да ја одбележиме годишнината, создадовме ограничено издание на моделот MINI 60 години, достапно за MINI со 3 врати и MINI со 5 врати.
Важни детали

НАВИСТИНА СЛАВНИОТ MINI. СО ПЕТ ВРАТИ.

MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ
ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ

ИСПРУЖЕТЕ СЕ ВНАТРЕ.

Влезете внатре и откријте ја просторната кабина која нуди опуштено седење за петмина со доволно простор за нозе, простор за глава и удобност за телото, во предниот и задниот дел. 16 сантиметри подолг од својот брат со 3 врати, MINI hatch со 5 врати мудро ја користи дополнителната должина за да ви подари поголем багажник, односно 941 литри простор за багаж. Дизајниран е за да ви овозможи повеќе опции кои одговараат на вашиот личен стил, без жртвување на класичното картинг управување на MINI автомобилот.
MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Вашиот MINI

НАПРАВЕТЕ ГО САМО ВАШ.

Повлечете за да смените боја
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

ПРЕГЛЕД ОД 360° ПРЕГЛЕД ОД 360°
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
MINI YOURS
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

5 СЕДИШТА
278 - 941 Л ПРОСТОР ЗА БАГАЖ

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

 
MINI ONE СО 5 ВРАТИ

One

3,8 - 5,4 л/100 км disclaimer
101 - 122
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
102 к.с. (75 кВт) - 95 к.с. (70 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI ONE 5-DOOR
Покрив во боја на каросеријата
MINI ONE 5-DOOR

Куќиште за ретровизор во црна боја или опционално во боја на каросеријата

 
MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

3,9 - 5,4 л/100 км disclaimer
103 - 123
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
136 к.с. (100 кВт) - 116 к.с. (85 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER 5-DOOR

Линии на хауба достапни во црна и бела боја

 
MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

4,2 - 6,6 л/100 км disclaimer
112 - 150
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
192 к.с. (141 кВт) - 170 к.с. (125 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 5-DOOR
Достапни се 3 бои на покрив
MINI COOPER S 5-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER S 5-DOOR

Линии на хауба достапни во црна и бела боја

MINI COOPER S 5-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 к.с.

75 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

95 к.с.

70 кВт

 • Рачен
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 к.с.

100 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

116 к.с.

85 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 к.с.

141 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

Дизел

170 к.с.

125 кВт

 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Рачен

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон: