Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Clubman – on the road in style MINI Clubman – on the road in style

ЕДИНСТВЕН. УРБАН. ЕЛЕГАНТЕН.

MINI CLUBMAN

Пример за стил кој се спојува со функционалност, префинетиот MINI Clubman е рафиниран компактен автомобил дизајниран за да ви овозможи највисоко ниво на удобност и секојдневна практичност. Со карактеристичната поделена врата во задниот дел, завршната обработка мека на допир и првокласни технологии, тој е рафинирано продолжување на MINI семејството. Дотеран, тој е подготвен да ви покаже едно цело ново ниво на патување во автомобил.

Клучни детали

СОВРЕМЕНА КЛАСИКА.

MINI CLUBMAN MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN - ВНАТРЕШНОСТ MINI CLUBMAN - ВНАТРЕШНОСТ

МОДЕРЕН: ПРЕФИНТ. И МНОГУ ЕЛЕГАНТЕН.

Имате само една можност да оставите прв впечаток. MINI Clubman во моментот воспоставува непосреден однос со возачот. Извонредната внатрешност открива моќно поврзување на најсовремените технологии во кабината и елегантните контури - сето тоа усовршено со амбиентално осветлување за да се создаде атрактивна топла атмосфера. Тука е великодушен простор од 1.250 литри - и првокласни материјали како седишта од луксузната Chester кожа за да се овозможи пријатна и примамлива удобност.

MINI CLUBMAN - НАДВОРЕШНОСТ MINI CLUBMAN - НАДВОРЕШНОСТ

ПОВЕЌЕ ОД САМО ЕСТЕТСКО ЗАДОВОЛСТВО.

Брз поглед на задниот дел на MINI Clubman е доволен за да се предизвика почит и воодушевување. Најпрво ќе ве маѓепса со своето спортско држење, широките рамена и карактеристичната двокрилна врата со хромирани рачки. Потоа ќе ве маѓепсаат естетските хоризонтални задни светла интегрирани во вратите - изработка инспирирана од префинетото наследство на познатиот MINI дизајн.

MINI CONNECTED MINI CONNECTED

ПОГОДНОСТ ЗА ВАС.

MINI развива технологии за да ви овозможи ненадмината практичност и лесно користење. Да го земеме на пример MINI централниот инструмент сместен во познатиот MINI интерфејс со исклучителниот опционален екран на допир од 8.8 инчи со висока резолуција. Тој е вашиот прозорец кон светот на усовршената MINI Connected технологија и онлајн услуги - подготвен да го претвори секое возење во посебно доживување. Исто така, добивате и телефонија со безжично полнење, а MINI Find Mate ви помага да го пронајдете секој предмет ако тоа сакате.**

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Вашиот MINI

НАПРАВЕТЕ ГО САМО ВАШ.

Повлечете за да смените боја
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ

ПРЕГЛЕД ОД 360° ПРЕГЛЕД ОД 360°
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
MINI YOURS
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ

5 СЕДИШТА
360 -- 1250 Л ПРОСТОР ЗА БАГАЖ

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1800  напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1800  напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

 
MINI CLUBMAN

One

4,1 - 5,8 л/100 км disclaimer
109 - 131
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
116 к.с. (85 кВт) - 102 к.с. (75 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI CLUBMAN

Покрив во боја на каросеријата

MINI CLUBMAN

Куќиште за ретровизор во црна боја или опционално боја на каросеријата

 
MINI COOPER CLUBMAN

Cooper

4,3 - 5,8 л/100 км disclaimer
112 - 131
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
150 к.с. (110 кВт) - 136 к.с. (100 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER CLUBMAN

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER CLUBMAN

Достапни се 3 бои на куќиште на ретровизор

MINI COOPER CLUBMAN

Ленти на хаубата  достапни во црна и бела боја

 
MINI COOPER S CLUBMAN

Cooper S

4,5 - 6,6 л/100 км disclaimer
119 - 151
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
192 к.с. (141 кВт) - 190 к.с. (140 кВт)
тип на гориво
Дизел, Бензин
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
4-тркала, 2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S CLUBMAN

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER S CLUBMAN

Достапни се 3 бои на куќиште на ретровизор

MINI COOPER S CLUBMAN

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI COOPER S CLUBMAN

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

 
MINI John Cooper Works – logo
MINI JCW CLUBMAN

John Cooper Works

6,8 - 7,4 л/100 км disclaimer
154 - 168
г/км disclaimer

Достапни мотори и опции

Снага
231 к.с. (170 кВт)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Спортски автоматски
погон
4-тркала

Основни карактеристики

MINI JCW CLUBMAN

Достапни се 3 бои на покрив

MINI JCW CLUBMAN

Достапни се 3 бои на куќиште на ретровизор

MINI JCW CLUBMAN

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI JCW CLUBMAN

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,JCW" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 к.с.

75 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

116 к.с.

85 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 к.с.

100 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Дизел

150 к.с.

110 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 к.с.

141 кВт

 • Рачен
 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

Дизел

190 к.с.

140 кВт

 • Автоматски
 • Спортски автоматски
Одберете

John Cooper Works

Одберете го типот на гориво:

Бензин

231 к.с.

170 кВт

 • Рачен
 • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

John Cooper Works

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

4-тркала

Одберете

4-тркала

Одберете

John Cooper Works

Одберете погон:

4-тркала

Одберете

4-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI CLUBMAN

ONE

75 кВт (102 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,8 л/100 км (комбинирано)
131 г/км CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI CLUBMAN

ONE

75 кВт (102 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,7 л/100 км (комбинирано)
130 г/км CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI CLUBMAN

ONE D

85 кВт (116 к.с.)
Дизел
Рачен