*На сликата е прикажан MINI Cooper S. Боите на каросеријата и тркалата избрани овде се однесуваат само за овој модел. Палетата и комбинацијата на опциите може да се разликува од другите MINI модели. Во моментов не се достапни сите делови од опционалната опрема.