СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ

СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ.

ВОЗИ MINI НА 4 РАТИ БЕЗ КАМАТА.

MINI ONE

Акциска цена: 5.050 евра*

*Една од четири годишни рати.

Со одлична понуда која вклучува бензински MINI TwinPower Turbo Мотор со 102 КС, 7-степен автоматски менувач, 15” алуминиумски наплатоци, паркинг сензори и камера за паркирање назад, спортски кожен управувач, клима уред, MINI Visual Boost кој вклучува 6.5” екран на допир и целосно поврзување со мобилен телефон, мултифункционален инструмент дисплеј и многу други опции.
Редовна цена на автомобилот со иста опременост 27.530 €
Заштеда 7.330 €
Тип на финансирање Автомобилски кредит на годишни рати
Годишна рата 4.900 €
Број на годишни рати 4
Камата 0%
Зафатнина (cm3) 1499
Моќност КС (KW) 102 (75)
Менувач Steptronic 7-степена автоматска трансмисија со двојна спојка
Максимална брзина 195 km/h
Забрзување 0-100 km/h 9,9 sec

MINI Cooper S

Акциска цена: 7.870 eвра*

*Една од четири годишни рати.

Со одлична понуда која вклучува бензински MINI TwinPower Turbo мотор со 192 КС, 7-степен автоматски менувач, LED предни и задни светла, 17” алуминиумски наплатоци, Park Assist пакет со камера позади, автоматски 2-зонски клима уред, MINI навигација, MINI Visual Boost кој вклучува 6.5” екран на допир и целосно поврзување со мобилен телефон, Harman Kardon музички систем, спортски седишта во комбинација штоф/кожа и многу други опции.
Редовна цена на автомобилот со иста опременост 39.760 €
Заштеда 8.280 €
Тип на финансирање Автомобилски кредит на годишни рати
Годишна рата 7.870 €
Број на годишни рати 4
Камата 0%
Зафатнина (cm3) 1998
Моќност КС (KW) 192 (141)
Менувач Steptronic 7-степена автоматска трансмисија со двојна спојка
Максимална брзина 235 km/h
Забрзување 0-100 km/h 6,8 sec
СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ

СРЕЌАТА Е ВО MINI МОМЕНТИТЕ.

ВОЗИ MINI НА 4 РАТИ БЕЗ КАМАТА.