MINI SUPERLEGGERA VISION.

ОДЛИЧЕН КОНЦЕПТ УШТЕ ОД ПОЧЕТОК.

Едноставно знаете дека земајќи го она најдоброто што е британско и комбинирајќи го со најфината италијанска изработка и дизајн ќе биде одлична идеја. Тоа е докажано се креирањето на сензационалниот MINI Superleggera vision. Всушност, тој има се: извонреден изглед, возбудливи перформанси и врвна технологија, се во едно. Навистина е среќен.

MINI. НЕ ТАКОВ КАКОВ ШТО ГО ПОЗНАВАТЕ.

А сега нешто сосема поинакво - визија на MINI како класичен брз автомобил. Со само еден поглед ќе видите дека овој концепт е суштина на забавата во возењето. Од продолжената хауба, долгото меѓуоскино растојание и кусите превеси, сето тоа поттикнува едно чувство на радост поврзано со класичен британски роудстер. Рачно изработен и излиен над лесна рамка од алуминиумски цевки. Една непрекината линија која се протега од предниот дел па се до личните завршетоци на задниот дел.

Минато, запознај ја иднината.

MINI Superleggera концептот можеби оддава признание на златното доба на мотористиката, но неговиот став е насочен кон иднината. Со врвната технологија која во своето срце ја носи електричната енергија. Со централните информаци на MINI поставени во една уникатна алуминиумска табла. Дополнителните упатувања кон британското моторно наследство се третираат со почит и италијанска имагинација.

MINI Superleggera Vision дијагонален профил на горен дел