Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

Побрз, поенергичен и позабавен од кога и да е, препознатливиот MINI hatch со 3 врати ја отелотворува суштината на големите брзини, возбудливото управување со низок центар на гравитација и стимулирачкото чувство на картинг возење. Елегантен, харизматичен, со беспрекорни манири, тој е вашето совршено рандеву за навечер. Секојпат. Опремен со урбан карактер и повредни стандардни карактеристики, тој само чека да стане ваш. Тој е подготвен да го направи вашиот живот многу полесен.

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ
Мини и натаму ги отелотворува своите традиционални вредности на интелигентно користење на просторот, индивидуализираниот стил и агилното ракување. За да ја одбележиме годишнината, создадовме ограничено издание на моделот MINI 60 години, достапно за MINI со 3 врати и MINI со 5 врати.
Клучни детали

ПОВТОРНО МОДЕЛИРАНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД

КАРАКТЕРИСТИЧНО ЧУВСТВО НА КАРТИНГ ВОЗЕЊЕ.

Ништо не може да го надмине чувството кога рацете ви се на управувачот, а стапалото на педалот за гас. MINI со 3 врати ја добива снагата од 1.2л/1.5л/2.0л, 3 или 4-цилиндарските MINI TwinPower Turbo мотори кои се брзи, бесни и економични во потрошувачката на горивото. Широкото растојание меѓу тркалата, краткиот преден и заден дел на возилото и добра поставеност на патот, ве одржуваат цврсто на земјата. Ќе се навлечете во моментот кога ќе влезете во првиот свијок и кога ќе го доживеете чувството на картинг возење, ниско на патот. Тоа е вистинското чувство.
MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

360° VIEW 360° VIEW
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
ВАШ MINI (MINI YOURS)
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

4 СЕДИШТА
211 - 731 Л БАГАЖЕН ПРОСТОР
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
 
MINI ONE СО 3 ВРАТИ

One

Достапни мотори и опции

Снага
102 PS (75 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
4,8 - 5,4 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI ONE 3-DOOR

Покрив во боја на каросеријата

MINI ONE 3-DOOR

Куќиште за ретровизор во црна боја или опционално во боја на каросеријата

 
MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

Достапни мотори и опции

Снага
136 PS (100 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
4,8 - 5,3 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

 
MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

Достапни мотори и опции

Снага
192 PS (141 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
5,3 - 6,4 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER S 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI COOPER S 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

 
MINI John Cooper Works – logo
MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works

Достапни мотори и опции

Снага
231 PS (170 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
6 - 7,1 l/100 km
пренос
Рачен , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI JCW 3-DOOR

Ленти на хаубата достапни во црна и бела боја

MINI JCW 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,JCW" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 PS

75 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 PS

100 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 PS

141 kW

  • Рачен
  • Автоматски
  • Спортски автоматски
Одберете

John Cooper Works

Одберете го типот на гориво:

Бензин

231 PS

170 kW

  • Рачен
  • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

John Cooper Works

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

John Cooper Works

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI ONE СО 3 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
114 - 123 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI ONE СО 3 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,8 - 5,1 l/100 km (комбинирано)
109 - 116 g/km CO2 (комбинирано)
4,8 - 5,1 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,3 l/100 km (комбинирано)
115 - 122 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,3 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,8 - 5,1 l/100 km (комбинирано)
109 - 116 g/km CO2 (комбинирано)
4,8 - 5,1 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,1 - 6,4 l/100 km (комбинирано)
139 - 147 g/km CO2 (комбинирано)
6,1 - 6,4 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
120 - 128 g/km CO2 (комбинирано)
5,3 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
120 - 128 g/km CO2 (комбинирано)
5,3 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent
MINI John Cooper Works – logo

Ваш избор

MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works 3 Door Hatch

170 kW (231 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,1 l/100 km (комбинирано)
157 - 162 g/km CO2 (комбинирано)
6,9 - 7,1 l/100 km Petrol Equivalent
MINI John Cooper Works – logo

Ваш избор

MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works 3 Door Hatch

170 kW (231 PS)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6 - 6,2 l/100 km (комбинирано)
137 - 142 g/km CO2 (комбинирано)
6 - 6,2 l/100 km Petrol Equivalent

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
114 - 123
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5 - 5.3
5 - 5.3
Cooper S disclaimer
139 - 147
6.1 - 6.4
6.1 - 6.4
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157 - 162
6.9 - 7.1
6.9 - 7.1

Select your MINI

Бензин

102 PS (75 kW) / 3 Cylinders

ONE

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
114 - 123 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

ONE

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,8 - 5,1 l/100 km (комбинирано)
109 - 116 g/km CO2 (комбинирано)
4,8 - 5,1 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Бензин

136 PS (100 kW) / 3 Cylinders

Cooper

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,3 l/100 km (комбинирано)
115 - 122 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,3 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,8 - 5,1 l/100 km (комбинирано)
109 - 116 g/km CO2 (комбинирано)
4,8 - 5,1 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Бензин

192 PS (141 kW) / 4 Cylinders

Cooper S

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,1 - 6,4 l/100 km (комбинирано)
139 - 147 g/km CO2 (комбинирано)
6,1 - 6,4 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper S

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
120 - 128 g/km CO2 (комбинирано)
5,3 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper S

Спортски автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
120 - 128 g/km CO2 (комбинирано)
5,3 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Бензин

231 PS (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works 3 Door Hatch

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 - 7,1 l/100 km (комбинирано)
157 - 162 g/km CO2 (комбинирано)
6,9 - 7,1 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

John Cooper Works 3 Door Hatch

Спортски автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6 - 6,2 l/100 km (комбинирано)
137 - 142 g/km CO2 (комбинирано)
6 - 6,2 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
114 - 123
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5 - 5.3
5 - 5.3
Cooper S disclaimer
139 - 147
6.1 - 6.4
6.1 - 6.4
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157 - 162
6.9 - 7.1
6.9 - 7.1
Тест возење
MINI 3-DOOR HATCH. MINI 3-DOOR HATCH.

ДОЈДЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС НА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ.

Локација на дистрибутерот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДИСТРИБУТЕР.

DEALER PIN DEALER PIN
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
114 - 123
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5 - 5.3
5 - 5.3
Cooper S disclaimer
139 - 147
6.1 - 6.4
6.1 - 6.4
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157 - 162
6.9 - 7.1
6.9 - 7.1