Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Countryman plug-in хибрид – приклучете го, вклучете го и возете MINI Countryman plug-in хибрид – приклучете го, вклучете го и возете

ДОДАДЕТЕ ЕЛЕКТРИЦИТЕТ.

MINI COOPER S E COUNTRYMAN СО ПОГОН НА СИТЕ 4 ТРКАЛА *

СЕ Е ПОВРЗАНО СО МОЌТА.

Ве молиме, дозволете ни на кратко да ве однесеме во иднината. Бидејќи таа штотуку пристигна во облик на MINI Countryman plug-in хибридот.

Најважни елементи

ИСКЛУЧЕТЕ СЕ И ПОИГРАЈТЕ СЕ.

MINI Countryman plug-in hybrid – Front MINI Countryman plug-in hybrid – Front
МОЌНО ПАТУВАЊЕ. МОЌНО ПАТУВАЊЕ.

МОЌНО ПАТУВАЊЕ.

Префрлете на електрично возење и избегајте од градот за време на викендите - благодарение на нашиот нов plug-in хибриден мотор. Со електричен домет и до 42** км и вкупен домет и до 500**** км, не постојат граници до кои MINI Cooper S E Countryman со погон на сите 4 тркала не може да ве однесе. За околу 6.8 секунди, колку што му е потребно да достигне брзина од 100 км/час, така барем сметаме ние. Одржливото возење штотуку стана забавно.

ПОЛНЕЊЕ БЕЗ МАКА.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 се напојува со литиум-јонски акумулатор со висока технологија. Напреден систем за ладење ја одржува оптималната работна температура со што акумулаторот овозможува едлична излезна моќност и век на траење. Можете постојано да го полните акумулаторот со помош на конвенционален 230-волтен/110-волтен домашен приклучок за струја или во назначените посебни центри за полнење на електрични автомобили. Приклучокот за понење можете да го најдете зад капакот на отворот за воздух од предната лева страна на возилото. LED светлечки прстен на влезот за полнење ви покажува дека се врши полнење и ги орикажува различните фази на процесот за полнење.

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА СЕ ДВИЖИТЕ.

Во електричниот режим на работа, можете да го возите вашиот MINI Cooper S E Countryman со погон на сите 4 тркала и до 42 км. Тоа е без никакви емисии на СО2. Дури и кога бензинскиот мотор ќе превземе, имате исклучително ниски вредности за потрошувачка на гориво од 2.3 - 2.1***л/100 км и 52-49***г CO2/км емисии на штетни гасови. Менувањето од eDrive (електричен погон) и погон на бензин е непречено и целосно автоматизирано.

Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
INFOTAINMENT
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
ВАШ MINI (MINI YOURS)
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

5 СЕДИШТА
450 - 1390 Л БАГАЖЕН ПРОСТОР

Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,822 напред и назад. Сите вредности се во мм.

Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,822 напред и назад. Сите вредности се во мм.

 
MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

COOPER SE ALL 4

40 - 41 Electric range
13,4 - 13,7

Достапни мотори и опции

Снага
224 к.с. (165 кВт)
тип на гориво
Хибрид
пренос
Автоматски
погон
4-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

Достапни се црни и бели ленти за хаубата

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуени  "S" и "E" амблеми, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

COOPER SE ALL 4

Одберете го типот на гориво:

Хибрид

224 к.с.

165 кВт

  • Автоматски
Одберете

COOPER SE ALL 4

Одберете пренос:

Автоматски

Одберете

COOPER SE ALL 4

Одберете погон:

4-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4

Cooper S E ALL4

224 к.с. (165 кВт) Combined System Power
136 к.с. (100 кВт) Combustion Engine Power
65 кВт Electric power peak
Хибрид
Автоматски
4-тркала
41 - 40 Electric range
13,7 - 13,4 Electric power usage
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
2,4 l/100 km disclaimer (комбинирано)
55 g/km disclaimer CO2 (комбинирано)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km disclaimer l/100 km disclaimer disclaimer

Select your MINI

Хибрид

224 к.с. (165 кВт)

Cooper S E ALL4

Автоматски

4-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
2,4 l/100 km disclaimer (комбинирано)
55 g/km disclaimer CO2 (комбинирано)
Одберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km disclaimer l/100 km disclaimer disclaimer
Тест возење
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ РЕЗЕРВИРАЈТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЈДЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС НА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Локација на дистрибутерот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДИСТРИБУТЕР.

Локација на дистрибутерот Локација на дистрибутерот
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km disclaimer l/100 km disclaimer disclaimer