Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion motion

ОТКРИЈТЕ ЈА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА. МИНИФИЦИРАНА.

НОВИ МУГРИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ВОЗАЧИ.

СЕ МЕРИ ВО ВОЛТИ. СЕ ЧУВСТВУВА ВО ПУЛСОТ.

Додека останатиот дел од светот се обидува да ве натера да се префрлите на електрично возење, ние ве ставаме вас на прво место. 

 

Го земавме сето она што ви се допаѓа кај MINI возилата – возбудливото вртење, забрзувањето, уживање во возењето, креативна употреба на просторот, прочуен дизајн - и додадовме една цела нова димензија.

 

Преминавме на електричен животен стил. Ја скротуваме силата на електричната енергија за да создадеме едно електрично доживување. Совршен спој на технологија и чувства.

MINI Electric – улична сцена MINI Electric – улична сцена

ВОЛТИ И ВИБРАЦИИ.

MINI во најинтензивно издание - еден моќен еволутивен чекор кој ги комбинира возбудливите перформанси со технологија на идните генерации и тоа непогрешливо MINI чувство.
MINI COUNTRYMAN plug-in хибрид

ИСКЛУЧЕТЕ СЕ И ПОИГРАЈТЕ СЕ.

Ве молиме, дозволете ни на кратко да ве однесеме во иднината. Бидејќи таа штотуку пристигна во облик на MINI Countryman plug-in хибридот. Тој ви го нуди најдоброто од светот на енергијата и од светот на теренските капацитети. И достапен е веднаш.
АТЛЕТСКА АГИЛНОСТ

АТЛЕТСКА АГИЛНОСТ.

Кога ќе ви затреба тој дополнителен поттик, MINI Countryman plug-in хибридот обезбедува моментална вртежна сила која непречено се активира за да овозможи возбудлива агилност и поттикнувачко забрзување.
ИНТЕЛИГЕНТНА СЕСТРАНОСТ

ИНТЕЛИГЕНТНА СЕСТРАНОСТ.

Карактеристично за креативното искористување на просторот на MINI, MINI Countryman plug-in хибридот поседува сестраност и простор да собере во него речиси сè и секого кога и да имате потреба од тоа.

ЧЕТИРИ ЗА МОЌНОСТ НА ДВА.***

Интелигнтниот, електричен MINI ALL4 систем со погон на сите тркала овозможува одлична сила на влечење и лежење на патот за да ви обезбеди максимална контрола - во сите услови.
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo