dam Image dam Image

MINI COUNTRYMAN.

ДОДАДЕТЕ ПРИКАЗНИ.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ.
dam Image dam Image

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ.

ВЕДНАШ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ.

ПОНУДИ

ИЗБЕРИ ПАМЕТНО

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ИЗБЕРИ ПАМЕТНО. 4,4% ГОДИШНА КАМАТА ЗА МИНИ ВОЗИЛА.

Пакети

ОСНОВЕН

SALT

ОСНОВЕН.

Овој пакет ги вклучува основните неопходни елементи за прифатлива цена.

 • Патосници од велур.
 • Прилагодување на висината за предното седиште.
 • Пакет за складирање предмети
 • Пакет светла
SALT + COMFORT & TECH

PEPPER

SALT + COMFORT & TECH.

Пакетот Pepper ги содржи истите карактеристики како и Salt пакетот но има и многу повеќе за одлична цена.

 • Спортски кожен управувач
 • Пакет MINI Excitement
 • Надградба на тркала + 1
SALT + PEPPER + ПОВЕЌЕ

CHILI

SALT + PEPPER + ПОВЕЌЕ.

Заедно со комбинираните пакети SALT и PEPPER, заштедувате до 1500 фунти кога ќе ги додадете овие одлични карактеристики.

 • Управувач со мултифункционални копчиња
 • LED предни светла за магла
 • BI-Xenon предни светла
 • Подобрени тркала од лесна легура
 • Подобрен тапацир
 • MINI режими на работа

пронаjди дистрибутер

М Кар


Mpnchen intu Skupi No 2 1000 Skopledam Image