КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

dam Image

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ КОЕ САМО MINI МОЖЕ ДА ВИ ГО ОДГОВОРИ?

Еден повик е доволен. Јавете се или испратете ни e-mail

РАБОТНО ВРЕМЕ.

Грижа за корисници Понеделник - Петок: 09:00 ДО 18:00 ЧАСОТ.
ПРОДАЖБА Понеделник - Петок: 09:00 ДО 18:00 ЧАСОТ.
Сабота: 09:00 ДО 14:00 ЧАСОТ.
СЕРВИС ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК: 08:00 ДО 17:00 ЧАСОТ.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ.

E-mail office@m-car.mk
ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ 02 3096 600
АДРЕСА ул. Скупи бр.2 1000 Скопје

Како алтернативна можност контактирајте нѐ на Facebook.