MINI 3-door Hatch side view
3-DOOR HATCH
Истражи Истражи
Модели и опции Модели и опции
Сива разделна линија Сива разделна линија

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО НИВО НА ПЕРФОРМАНСИ

ШЕСТ МОДЕЛИ

MINI 3-door Hatch нуди низа можности што одговараат на вашиот стил на возење. Изберете модел од изборот подолу за да ги запознаете неговите перформанси, технологијата и другите клучни карактеристики. Потоа ви овозможуваме паралелно да ги споредувате моделите и да го пронајдете MINI што најмногу ви одговара вам.

MINI 3-door Hatch – поглед од напред, сина и бела боја - споредба на модели
Име на моделот
Цена
Емисија и потрошувачка
Вид на гориво
Перформанс
Забрзување 0-100 km/h
Максимална брзина

*Димензиите (мм) може да се разликуваат во зависност од моделот и дополнителната опрема.

Име на моделот
Емисија и потрошувачка
Запремнина на моторот
Максимален обртен момент
Цилиндар/вентили по цилиндар
ЕУ тежина без товар
MINI Electric – 3-door Hatch – сребрена и црна

MINI ВО СВОЈАТА НАЈЕВОЛУИРАНА ФОРМА - ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН MINI.

Сива разделна линија Сива разделна линија

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ СТИЛ.

ЧЕТИРИ НИВОА НА ОПРЕМЕНОСТ.

Ние не само што нудиме повеќе стандардна опрема од кога и да е, туку исто така ги унапредивме и издигнавме нашите нивоа на опременост.Тие навистина го оживуваат MINI  3-door Hatch  одвнатре и надвор, и тоа на многу различни начини.

MINI 3-door Hatch – ентериер – стандардна опременост
MINI One 3-door Hatch – ентериер – опременост MINI One 3-door Hatch – ентериер – опременост

ОСНОВНА ОПРЕМЕНОСТ.

Стандардна опрема *

Подигнување на стандардите одвнатре и однадвор.

 • Достапно за:
 • One First
 • One
 • Cooper
 • Cooper S
 • John Cooper Works
MINI 3 Door Hatch - поглед од напред - Основна опременост
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • 15" челични тркала за One First и One

 • 15" алуминиумски тркала за Cooper

 • 16" алуминиумски тркала за Cooper S

 • 17" алуминиумски тркала за John Cooper Works

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Достапни во боја на каросеријата како стандардна

 • Опционално во црвена боја за John Cooper Works

 • Капаци за ретровизори во Piano Black достапни како дополнителна опрема

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни пруги на хаубата за ова ниво на опременост.

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Стандардни седишта од текстил со дезен Firework во карбонска црна нијанса за One First, One и Cooper

 • Спортски седишта од текстил со дезен Double Stripe во карбонска црна нијанса за Cooper S

 • JCW спортски седишта со потпора за рбет во комбинација Dinamica/текстил во карбонска црна нијанса за John Cooper Works

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Матно-сива боја за One First, One и Cooper

 • Piano Black нијанса на црна за Cooper S и John Cooper Works

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED фарови

 • LED задни фарови со дезен на британското знаме

 • Radio MINI Visual Boost со 8.8" екран на допир

 • Мултифункционален спортски кожен волан

 • Прилагодување на висина на седиште за совозач

* Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации ве молиме да го посетите конфигураторот, да го погледнете ценовникот за соодветниот модел или да поразговарате со вашиот избран продавач на MINI.

MINI Cooper 3-door Hatch – ентериер– Класично ниво на опременост MINI Cooper 3-door Hatch – ентериер– Класично ниво на опременост
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)

КЛАСИЧНО НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ

Карактеристки на безвременски дизајн, модерни технолошки и практични детали

 • Достапно за:
 • One First
 • One
 • Cooper
 • Cooper S
 • John Cooper Works
MINI Cooper 3-door Hatch – ентериер– класично ниво на опременост
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Оригинални 15''-18'' MINI лесни алуминиумски тркала достапни како стандард за сите модели

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Црн кров и ретровизори доаѓаат како стандард со Cooper и Cooper S моделите

 • Опционален повеќебоен кров и ретровизори во црна боја се достапни за Cooper и Cooper S модели

 • Достапни се бела и сребрена боја како дополнителни опции.

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Опционално достапно во црна, бела и сребрена боја for Cooper и Cooper S модели

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со комбинација на Еко кожа/текстил во карбонска црна нијанска Black Pearl стандардно за сите модели.

 • Достапни се шест дополнителни опции за внатрешен трим

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Стандардна црна боја во нијанса Piano Black за сите модели

 • Опционално достапна во дезен со сребрени коцки.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED фарови

 • LED задни фарови со дезен на британското знаме

 • Radio MINI Visual Boost со 8.8" екран на допир

 • Мултифункционален спортски кожен волан

 • Прилагодување на висина на седиште на совозач

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет за светла

 • MINI режими на возење (Sport, Mid и Green) за One, Cooper и Cooper S модели

*Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации ве молиме да го посетите конфигураторот, да го погледнете ценовникот за соодветниот модел или да поразговарате со вашиот избран продавач на MINI.

MINI Cooper 3-door Hatch – ентериер – MINI Yours ниво на опременост MINI Cooper 3-door Hatch – ентериер – MINI Yours ниво на опременост
MINI Yours - ознака

MINI YOURS НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ.

Премиум дизајн и стилски детали.

 • Достапно за:
 • One First
 • One
 • Cooper
 • Cooper S
 • John Cooper Works
MINI 3 Door Hatch - поглед од напред - MINI Yours ниво на опременост
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Ексклузивни 18“ MINI Yours British Spoke двобојни стандард за сите модели

 • Оригинални 17-инчни MINI тркала од лесна легура достапни за сите модели

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Достапно во сребрена боја (стандардно), а црна, бела и боја на каросеријата се достапни за Cooper и Cooper S

 • Опционално (повеќебоен) кров и ретровизори во црна боја се достапни за Cooper and Cooper S

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Опционално достапно во црна, бела и сребрена боја for Cooper и Cooper S

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со MINI Yours Leather Lounge комбинација на Nappa кожа во карбонска црна боја стандардно за сите модели

 • Достапни се дополнителни кожени опции на внатрешен трим.

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Ексклузивна MINI Yours алуминиумска површина – стандард за сите модели

 • Опционално достапно во Piano Black нијанса на црна и во дезен со сребрени коцки

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED фарови

 • LED задни фарови со дезен на британското знаме

 • Radio MINI Visual Boost со 8.8" екран на допир

 • Волан со Nappa кожа со MINI Yours ознака на вертикалната пречка (6 часот)

 • Прилагодување на висина на седиште на совозач

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет за светла

 • MINI режими на возење (Sport, Mid и Green) за сите модели

 • MINI Yours ознаки

 • Горна облога во нијанса Anthracite

 • MINI Yours патосници

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации ве молиме да го посетите конфигураторот, да го погледнете ценовникот за соодветниот модел или да поразговарате со вашиот избран продавач на MINI.

MINI Cooper 3-Door hatch – ентериер – John Cooper Works MINI Cooper 3-Door hatch – ентериер – John Cooper Works
MINI John Cooper Works - ознака

JOHN COOPER WORKS НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ

Инспириран од тркачките возила, подготвен за патување и со самоуверен спортски стил

 • Достапно за:
 • One First
 • One
 • Cooper
 • Cooper S
 • John Cooper Works
MINI 3 Door Hatch - поглед од напред - John Cooper Works Trim
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Оригинални 17''-18'' MINI JCW лесни алуминиумски тркала достапни за сите модели

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • John Cooper Works кров и ретровизори во црвена нијанса Chili Red доаѓаат како стандард за моделите на John Cooper Works

 • Опционален повеќебоен кров и ретровизори во црна боја достапно за Cooper, Cooper S и John Cooper Works

 • Достапни се дополнителни опции во бела и сребрена боја

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Опционално достапно во црна, бела и сребрена боја за Cooper, Cooper S и John Cooper Works моделите

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • John Cooper Works седишта со комбинација Dinamica/кожа во карбонска црна боја како стандард за сите модели

 • Достапни се спортски седишта со седум опции за внатрешен трим

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Стандардно во црна нијанса Piano Black за сите модели

 • Опционално достапно во дезен со сребрени коцки

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED фарови

 • LED задни фарови со дезен на британското знаме

 • 8.8" екран на допир во боја

 • Волан со Nappa кожа со MINI Yours ознака на вертикалната пречка (6 часот)

 • Прилагодување на висина на седиште на совозач

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет за светла

 • John Cooper Works ознака

 • John Cooper Works аеродинамичен кит (вклуч. MINI JCW заден спојлер и ленти на врати)

 • Горна облога во нијанса Anthracite

 • Прилагодлива суспензија

 • JCW спојлер

 • Акценти на екстериер во црна нијанса Piano Black

 • Педали од нерѓосувачки челик

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации ве молиме да го посетите конфигураторот, да го погледнете ценовникот за соодветниот модел или да поразговарате со вашиот избран продавач на MINI.

Сива разделна линија Сива разделна линија

ДОПОЛНИТЕЛНА ИНВЕНТИВНОСТ, ФУНКЦИЈА И ЗАБАВА ЗА ВАШИОТ MINI.

Пет пакети

Кроењето по мерка на MINI со цел тој да го отсликува вашиот стил на возење никогаш не било полесно. Нашиот опсег на специјално подготвени комбинации на опрема ги унапредуваат спецификациите на вашиот MINI со одлични карактеристики кои се понудени по намалени цени во споредба со нивно поединечно купување.

MINI 3-door Hatch – контролна табла – пакети Comfort и Tech

Пакет COMFORT.

Дизајниран да го направи поудобно и полесно вашето секојдневно искуство во возењето.

Пакет COMFORT.

Уживајте во ваша сопствена MINI зона на комфор секаде каде одите со сите омилени MINI опции во еден компактен пакет.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Пакет за надворешни ретровизори
 • Автоматски клима уред
 • Автоматско затемнување на внатрешен ретровизор
 • Преден средишен потпирач
 • Пакет за прегради за складирање

Пакет COMFORT PLUS.

Сите карактеристики на MINI COMFORT плус други паметни решенија што ќе ги направат уште попријатни вашите патувања.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Пакет за надворешни ретровизори
 • Автоматски клима уред
 • Автоматско затемнување на внатрешен ретровизор
 • Преден средишен потпирач
 • Комфорен пристап
 • Пакет за прегради за складирање
 • Греење на возачко и совозачно седиште
 • Загревање на волан
 • Динамичен темпомат
Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации ве молиме да го посетите конфигураторот, да го погледнете ценовникот за соодветниот модел или да поразговарате со вашиот избран продавач на MINI.

НАВИГАЦИЈА И ИНФОЗАБАВА.

Откријте го MINI Entertainment System на вашиот екран на допир од 8,8 инчи.

Wired пакет.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Безжично полнење
 • MINI систем за навигација
 • Мултифункционален дисплеј со инструменти
*Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разговарајте со вашиот MINI дистибутер.
Сива разделна линија Сива разделна линија
Сива разделна линија Сива разделна линија

MINI SERVICE INCLUSIVE.

БЕЗ РИЗИК. ПОВЕЌЕ ЗАБАВА.

Сè покриено во едно. Со оваа усго добивате атрактивниoт пакет за вклучен сервис Service Inclusive, плаќате само еднаш и сите сервисни активности и одржување  на вашиот автомобил се покриени согласно опциите кои што ќе ги изберете.

MINI Service Inclusive.

MINI 3-door Hatch – Service Inclusive
Сива разделна линија Сива разделна линија

MINI ОРГИНАЛНИ ДОДАТОЦИ.

Пронајдете ги вашите додатоци.
Сива разделна линија Сива разделна линија

ПРЕЗЕМИ ГИ СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ.

MINI 3-door Hatch side view
3-DOOR HATCH