COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Сервис - 100% Инклузивен MINI Сервис или MINI Сервис - 100% MINI - MINI Оригинални делови MINI Сервис - 100% Инклузивен MINI Сервис или MINI Сервис - 100% MINI - MINI Оригинални делови

>

ЗОШТО СЕРВИС СО MINI.

Вие и вашето MINI сте создадени еден за друг. MINI Сервисот секогаш го има вистинското решение за вас. Затоа ние ви нудиме голем број на решенија како MINI Вредносен Сервис и MINI Инклузивен Сервис да се осигураме дека се ќе остане во најдобар ред - во многуте изминати километри. Никој не го познава вашето MINI подобро од нашите обучени техничари. Тие секогаш се тука да ви помогнат да го одберете вистинското решение за секоја ситуација. И заедно со MINI Оригиналните Делови да го зачуваме 100% оригинално MINI.
>

MINI СЕРВИС НА ПРВ ПОГЛЕД.

 

 • За секого. Без разлика дали вашето MINI е сосема ново или е постар модел.
 • Фер. Профитирајте од сервисните услуги конкретни за вашите потреби.
 • Транспарентно. Профитирајте од нашите сервисни услуги по инклузивни цени со MINI Вредносен Сервис
 • Сеопфатно. За безгрижно возење цело време.
 •  

Секој MINI возач е добредојден во MINI семејството бидејќи сите ние ѓи вреднуваме истите вредности и ја споделуваме искрената љубов. На крајот, семејството е нешто што нема цена. И најдобрата работа е: Вие секогаш може да му верувате на вашето семејство.
MINI Сервис MINI Сервис

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СЕМЕЈСТВОТО.

MINI Инклузивен Сервис

MINI Семејството значи поврзување и доверба – доверба и взаемна грижа. Затоа сме горди да ви го претставиме MINI Инклузивниот Сервис со кој вашето MINI е целосно покриено со само едно плаќање. Сите сервиси и одржувања се вклучени пo условите кои вие ќе ги одберете. Инклузивниот Сервис истотака е достапен и за вашето користено MINI. Затоа придружете се на MINI Семејството. Контактирајте го вашиот MINI Сервисен Партнер и дознајте повеќе.
MINI Сервис MINI Сервис

ПОВЕЌЕ ОД КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ.

MINI Вредносен Сервис

Со MINI Вредносниот Сервис нема да имате никакви неочекувани изненадувања. Без разлика колку изминати километри или години има вашето MINI, вие секогаш може да се чувствувате сигурно кога го носите вашето MINI кај оние кои го познаваат најдобро. MINI Вредносниот Сервис ви нуди широк спектар на услуги кои ви укажуваат што да очекувате – денеска и во иднина. Можете секогаш да сметате на премиум сервисот по атрактивна, транспарентна цена и единствено со MINI Оригиналните Делови. Совршено совпаѓање со вашите потреби.

АЈДЕ ДА ГО ПОДМЛАДИМЕ ВАШЕТО MINI.

Кога се работи за вашето MINI, ние ги разбираме вашите барања и ви нудиме широк спектар на услуги кои ќе ви го подобрат вашето уникатно MINI возачко искуство. Ние ќе се осигураме дека секогаш ќе добиете повеќе од колку што сте очекувале. Затоа резервирајте си термин уште денес и приклучете се на MINI семејството. Ние со нетрпение ве очекуваме!
MINI ЗАМЕНА НА МОТОРНО МАСЛО - ИКОНА

MINI ЗАМЕНА НА МОТОРНО МАСЛО

MINI Сервисот за Оригиналното Моторно Масло ви гарантира дека вашето MINI ќе вози во најдобра форма.
 • Подобрени моторни перформанси и поекономична потрошувачка на гориво
 • Подолг век на моторот
 • Подобра заштита на клучните компоненти од корозија
По ексклузивна цена за MINI
MINI ДИСКОВИ И ПЛОЧКИ - ИКОНА

MINI ДИСК СОПИРАЧКИ И ПЛОЧКИ

MINI Сервисот за Оригинални Диск Сопирачки и Сопирачки Плочки се неопходни за безбедно возење со вашето MINI
 • Професионална замена на MINI Оригиналните Делови
 • Идеално и прецизно совпаѓање со вашиот MINI модел
 • Врвно кочење за максимална безбедност
 • Изработка од специјална комбинација на материјали која обезбедува квалитет и перформанси
Се вклучено во цената за MINI
MINI ОРИГИНАЛНО МОТОРНО МАСЛО И СЕРВИС MINI ОРИГИНАЛНО МОТОРНО МАСЛО И СЕРВИС

MINI ОРИГИНАЛНО МОТОРНО МАСЛО И СЕРВИС

ПЕРФОРМАНСИТЕ. НАДОПОЛНЕТИ.

Врвните перформанси истотака се дел од врвна подготовка. MINI Оригиналното Моторно Масло е специјално развиен за најдобро да ги исполни барањата на MINI. Истото помага и во заштита на моторот од корозија, и обезбедува континуирани врвни перформанси и продолжен век на моторот. Active Cleansing технологијата го одржува моторот најблиску до фабричкото ниво на чистота заедно со минимизирана потрошувачка на масло. MINI Оригиналното Моторно Масло и Сервисните експерти се ексклузивно достапни кај вашиот MINI Сервисен партнер.

MINI ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ - MINI СЕРВИС И ПОПРАВКИ MINI ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ - MINI СЕРВИС И ПОПРАВКИ

MINI ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ.

ЗАДРЖЕТЕ ГО ОРИГИНАЛНО. НЕКА БИДЕ ВАШЕ.

Ние ви обезбедуваме се што на Вас и вашето MINI ви е потребно. Нашите специјализирани техничари водат грижа секоја задача да биде извршена сигурно и по највисоки стандарди. Со користење на MINI Оригинални деловите, ние се грижиме вашето MINI да остане - 100% MINI.