Додајте приказни.

Приказните се извор на секој добар разговор. Затоа одете што подалеку и додадете што е можно повеќе во Вашиот живот. Одете таму каде што не сте биле досега. Излезете од градот. Разбистрете ја главата. Додадете авантури. Додавајте пријателства. Додавајте спомени и значење. А тогаш кога ќе се вратите, одете и раскажете ја Вашата приказна. MINI COUNTRYMAN. ДОДАЈТЕ ПРИКАЗНИ.

ДИЗАЈН ВО ДЕТАЛИ.

Остар, цврст и отпорен, овој простран SAV со пет седишта ви дава едно автентично MINI искуство во комбинација со комфор и сестраност која ви е потребна да тргнете во истражување. Погледнете подобро.

image

ПРОСТОР ЗА ПЕТМИНА.

Нашето најсестрано возило MINI и денес привлекува бројна публика. Просторната, врвна внатрешност може да прими пет возрасни лица и има уште повеќе простор за нозете што дури и највисоките лица може комотно да се сместат во задниот дел.

dam Image

АСИСТЕНЦИЈА ПРИ ВОЗЕЊЕ.

"Секогаш треба да знаете што доаѓа со опционалниот пакет Асистенција при возење на MINI. Систем за предупредување за судир од предниот дел помага да се спречат несреќи со тоа што ве предупредува дека разликата во брзината меѓу вашиот MINI и сообраќајот пред вас е премногу голема или дека возилото пред вас доаѓа премногу брзо. Тој ги подготвува сопирачките за побрзо да реагираат и за покусо растојание за запирање, доколку за тоа се појави потреба. Системот за ублажување на судир во градски услови однапред ги предвидува ненадејните промени во брзината на сообраќајот во градот и според тоа ја намалува брзината на автомобилот. И ако во моментот можеби не сте внимателни, новиот MINI е секогаш подготвен."

image

MINI ПИКНИК СЕДИШТЕ.

Извадете го опционалното MINI пикник седиште што се наоѓа под долниот капак во багажникот. Ова меко седиште за двајца доаѓа со дел за заштита од нечистотиите на браникот, така што нема да се извалкате додека седите на задниот дел и одморате од талкањето по природата.

image

СИТЕ 4.

Одржете ја контролата без оглед на условите. Системот на погонот на четири тркала динамично ја распределува снагата меѓу предната и задната оска. Во зависност од вашиот стил на возење и поставеноста на возилото на патот, погонот на 4 тркала го пресметува оптималниот вртежен момент за секое тркало.Во екстремни ситуации целиот вртежен момент на моторот може да се насочи кон задната оска, што ви овозможува да се извлечете и во најтешки ситуации.

John Cooper Works

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

Ова е MINI John Cooper Works создаден за авантуристи. Со својата впечатлива снага, големина и стандарден погон на сите четири тркала, ќе ве однесе каде и да ве носат патиштата, а и подалеку. Од откривање на нови делови од вашиот град до истражување на внатрешноста како на патиштата така и по разни терени, секое патување со нашиот MINI John Cooper Works Countryman е нова авантура која ве очекува.