НОВОСТИ

ОТКРИЈТЕ ГО СВЕТОТ НА MINI.

MINI ги енергизира животите на луѓето секогаш обезбедувајќи им максимално искуство. Мал по големина, со иконски дизајн, првиот МINI е создаден во 1959 година и носи возбуда сам по себе. Денес, MINI ги применува сите овие концепти низ урбаниот живот.