MINI МАКЕДОНИЈА

M КАР ДООЕЛ СКОПЈЕ

АДРЕСА

ул. Скупи број 2

1000 Скопје, Македонија

е-Mail: office@m-car.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ПРОДАЖБА:

Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00

Сабота: 09:00 - 14:00

РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЕРВИС:

Понеделник - Петок: 08:00 - 17:00

 

За било какви дополнителни информации, Ве молиме јавете се на телефонскиот број 02 3096 600 или испратете ни e-Mail на: office@m-car.mk