ИСТРАЖЕТЕ ГО MINI

Концепт возила

MINI на утрешнината се случува сега.

Погледнете во иднината.

image image

Безбеден.

Дознајте како MINI ве штити на патот.

Вие сте во сигурни раце.

image image

MINI Connected.

Вашиот најдобар придружник во возењето.

Тргнете на патување

image image

Новости и настани

Прочитајте ги најновите написи.

Прочитајте повеќе

image image