Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ

СЛИЧНО. ПОЗНАТО. НО, СЕПАК РАЗЛИЧНО.

MINI 5-DOOR HATCH

Оригиналниот стилски модел - сега трансформиран за модерно градско возење. Комбинација на карактеристичниот МИНИ став со повеќе врати, простор за глава и простор за нозе, овој сигурен hatchback со 5 врати го менува изгледот на градовите, патиштата и местата за паркирање низ целиот свет. Вашите опции за подесување се скоро бесконечни. И со тоа се овозможува да добиете повеќе во него - и од него - без да се жртвува познатото агилно картинг ракување за кое MINI е познато.

Клучни детали

НАВИСТИНА СЛАВНИОТ MINI. СО ПЕТ ВРАТИ.

MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ
ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ

ИСПРУЖЕТЕ СЕ ВНАТРЕ.

Влезете внатре и откријте ја просторната кабина која нуди опуштено седење за петмина со доволно простор за нозе, простор за глава и удобност за телото, во предниот и задниот дел. 16 сантиметри подолг од својот брат со 3 врати, MINI hatch со 5 врати мудро ја користи дополнителната должина за да ви подари поголем багажник, односно 941 литри простор за багаж. Дизајниран е за да ви овозможи повеќе опции кои одговараат на вашиот личен стил, без жртвување на класичното картинг управување на MINI автомобилот.
MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Вашиот MINI

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЈ.

Повлечете за да смените боја
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

ПРЕГЛЕД ОД 360° ПРЕГЛЕД ОД 360°
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
MINI YOURS
ACCESSORIES
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

5 СЕДИШТА
278 - 941 Л ПРОСТОР ЗА БАГАЖ

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
102 к.с. (75 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 5-DOOR

Лентите за хаубата не се достапни за овој модел

MINI ONE 5-DOOR

Бојата на покривот треба да биде иста како и бојата на каросеријата

MINI ONE 5-DOOR

Бојата на капаците на ретровизорите мора да биде иста како и бојата на каросеријата

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
136 к.с. (100 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 5-DOOR

Лентите за хаубата се  достапни во 3 различни бои

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 различни бои за покривот

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 различни бои за капаците на ретровизорите

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
192 к.с. (141 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 5-DOOR

Лентите за хаубата се  достапни во 3 различни бои

MINI COOPER S 5-DOOR

Достапни се 3 различни бои за покривот

MINI COOPER S 5-DOOR

Достапни се 3 различни бои за капаците на ретровизорите

MINI COOPER S 5-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 к.с.

75 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 к.с.

100 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 к.с.

141 kW

  • Рачен
  • Автоматски
  • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI ONE СО 5 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,4 l/100 km (комбинирано)
123 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI ONE СО 5 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,4 l/100 km (комбинирано)
123 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
126 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
126 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 к.с.)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE disclaimer
123
5.4
Cooper disclaimer
126
5.5
Cooper S disclaimer
149
6.5

Select your MINI

Бензин

102 к.с. (75 kW) / 3 Cylinders

ONE

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,4 l/100 km (комбинирано)
123 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

ONE

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,4 l/100 km (комбинирано)
123 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Бензин

136 к.с. (100 kW) / 3 Cylinders

Cooper

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
126 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
126 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Бензин

192 к.с. (141 kW) / 4 Cylinders

Cooper S

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper S

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper S

Спортски автоматски, Sports automatic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
149 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE disclaimer
123
5.4
Cooper disclaimer
126
5.5
Cooper S disclaimer
149
6.5
Тест возење
MINI 5-DOOR HATCH MINI 5-DOOR HATCH

ДОЈДЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС НА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Локација на дистрибутерот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДИСТРИБУТЕР.

DEALER PIN DEALER PIN
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman