Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI ДИСТРИБУТЕР

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ

СЛИЧНО. ПОЗНАТО. НО, СЕПАК РАЗЛИЧНО.

MINI 5-DOOR HATCH

Оригиналниот стилски модел - сега трансформиран за модерно градско возење. Комбинација на карактеристичниот МИНИ став со повеќе врати, простор за глава и простор за нозе, овој сигурен hatchback со 5 врати го менува изгледот на градовите, патиштата и местата за паркирање низ целиот свет. Вашите опции за подесување се скоро бесконечни. И со тоа се овозможува да добиете повеќе во него - и од него - без да се жртвува познатото агилно картинг ракување за кое MINI е познато.

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ

СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ СПЕЦИЈАЛНО ИЗДАНИЕ MINI. 60 ГОДИНИ
Мини и натаму ги отелотворува своите традиционални вредности на интелигентно користење на просторот, индивидуализираниот стил и агилното ракување. За да ја одбележиме годишнината, создадовме ограничено издание на моделот MINI 60 години, достапно за MINI со 3 врати и MINI со 5 врати.
Клучни детали

НАВИСТИНА СЛАВНИОТ MINI. СО ПЕТ ВРАТИ.

MINI HATCH СО 5 ВРАТИ MINI HATCH СО 5 ВРАТИ
ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ ВНАТРЕШНОСТ НА HATCH СО 5 ВРАТИ

ИСПРУЖЕТЕ СЕ ВНАТРЕ.

Влезете внатре и откријте ја просторната кабина која нуди опуштено седење за петмина со доволно простор за нозе, простор за глава и удобност за телото, во предниот и задниот дел. 16 сантиметри подолг од својот брат со 3 врати, MINI hatch со 5 врати мудро ја користи дополнителната должина за да ви подари поголем багажник, односно 941 литри простор за багаж. Дизајниран е за да ви овозможи повеќе опции кои одговараат на вашиот личен стил, без жртвување на класичното картинг управување на MINI автомобилот.
MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

ПРЕГЛЕД ОД 360° ПРЕГЛЕД ОД 360°
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
MINI YOURS
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

5 СЕДИШТА
278 - 941 Л ПРОСТОР ЗА БАГАЖ

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

Растојание на тркалата на иста оска на Cooper:1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во загради.

 
MINI ONE СО 5 ВРАТИ

One

Достапни мотори и опции

Снага
102 PS (75 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
4,9 - 5,4 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI ONE 5-DOOR
Покрив во боја на каросеријата
MINI ONE 5-DOOR

Куќиште за ретровизор во црна боја или опционално во боја на каросеријата

 
MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

Достапни мотори и опции

Снага
136 PS (100 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
4,9 - 5,4 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 бои на покрив

MINI COOPER 5-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER 5-DOOR

Линии на хауба достапни во црна и бела боја

 
MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

Достапни мотори и опции

Снага
192 PS (141 kW)
тип на гориво
Бензин
petrol equivalent
5,2 - 6,5 l/100 km
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 5-DOOR
Достапни се 3 бои на покрив
MINI COOPER S 5-DOOR

Достапни се 3 бои на куќиште за ретровизор

MINI COOPER S 5-DOOR

Линии на хауба достапни во црна и бела боја

MINI COOPER S 5-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 PS

75 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 PS

100 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

192 PS

141 kW

  • Рачен
  • Автоматски
  • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI ONE СО 5 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
115 - 124 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI ONE СО 5 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,9 - 5,2 l/100 km (комбинирано)
112 - 119 g/km CO2 (комбинирано)
4,9 - 5,2 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,1 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
115 - 122 g/km CO2 (комбинирано)
5,1 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER СО 5 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,9 - 5,2 l/100 km (комбинирано)
112 - 119 g/km CO2 (комбинирано)
4,9 - 5,2 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,2 - 6,5 l/100 km (комбинирано)
141 - 149 g/km CO2 (комбинирано)
6,2 - 6,5 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,2 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
119 - 127 g/km CO2 (комбинирано)
5,2 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent

Ваш избор

MINI COOPER S СО 5 ВРАТИ

Cooper S

141 kW (192 PS)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,2 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
119 - 127 g/km CO2 (комбинирано)
5,2 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
115 - 124
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5.1 - 5.4
5.1 - 5.4
Cooper S disclaimer
141 - 149
6.2 - 6.5
6.2 - 6.5

Select your MINI

Бензин

102 PS (75 kW) / 3 Cylinders

ONE

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
115 - 124 g/km CO2 (комбинирано)
5 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

ONE

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,9 - 5,2 l/100 km (комбинирано)
112 - 119 g/km CO2 (комбинирано)
4,9 - 5,2 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Бензин

136 PS (100 kW) / 3 Cylinders

Cooper

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,1 - 5,4 l/100 km (комбинирано)
115 - 122 g/km CO2 (комбинирано)
5,1 - 5,4 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
4,9 - 5,2 l/100 km (комбинирано)
112 - 119 g/km CO2 (комбинирано)
4,9 - 5,2 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Бензин

192 PS (141 kW) / 4 Cylinders

Cooper S

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,2 - 6,5 l/100 km (комбинирано)
141 - 149 g/km CO2 (комбинирано)
6,2 - 6,5 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper S

Автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,2 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
119 - 127 g/km CO2 (комбинирано)
5,2 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

Cooper S

Спортски автоматски

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,2 - 5,6 l/100 km (комбинирано)
119 - 127 g/km CO2 (комбинирано)
5,2 - 5,6 l/100 km Petrol Equivalent
Одберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
115 - 124
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5.1 - 5.4
5.1 - 5.4
Cooper S disclaimer
141 - 149
6.2 - 6.5
6.2 - 6.5
Тест возење
MINI 5-DOOR HATCH MINI 5-DOOR HATCH

ДОЈДЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС НА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Локација на дистрибутерот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДИСТРИБУТЕР.

DEALER PIN DEALER PIN
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer Petrol Equivalent - l/100 km
ONE disclaimer
115 - 124
5 - 5.4
5 - 5.4
Cooper disclaimer
115 - 122
5.1 - 5.4
5.1 - 5.4
Cooper S disclaimer
141 - 149
6.2 - 6.5
6.2 - 6.5