>
Mini Big Love

BIG LOVE ПОНУДА.

MINI ONE СО 3 ВРАТИ НА 4 РАТИ x 6.150 € БЕЗ КАМАТА
MINI COUNTRYMAN ONE НА 4 РАТИ x 8.900 € БЕЗ КАМАТА
+ LIMITED EDITION СТИКЕР ЗА ПОКРИВ ЗА ВАШЕТО НОВИ МINI ОД ГОРАН МИЌИЌ

 


МINI e Љубов, а сега е вистинско време за љубов и нови предизвици. Ве покануваме да ја запознаете вашата нова љубов – вашето ново, уникатно MINI со дизајнерски стикер за покрив креиран од tattoo уметникот Горан Миќиќ. Со купување на MINI автомобил ќе добиете лимитиран BIG Love стикер кој го надополнува вашиот уникатен карактер.

Сите модели од промотивната понуда вклучуваат 7- степен автоматски менувач, паркинг камера назад, паркинг сензори назад со графички приказ на централен екран, MINI Driving Modes, сензори за препознавање на пешаци, што е само дел од комплетниот пакет опрема. Покрај тоа што ова е навистина забавна и комплетна понуда, овој пат ви подготвивме и специјални цени:

MINI со 3 врати

MINI ONE 24.600 € (Можност за плаќањe на 4 еднакви годишни рати од 6.150 €)

MINI Cooper S 39.900 € (Mожност за плаќање на 4 еднакви годишни рати од 9.975 €)

MINI Countryman

Countryman ONE 35.600 € (Mожност за плаќање на 4 еднакви годишни рати од 8.900 €)

Countryman Cooper 38.800 € (Mожност за плаќање на 4 еднакви годишни рати од 9.700 €) 

За повеќе информации ве очекуваме во М Кар. Нашите продажни советници со задоволство ќе ве запознаат со вашето ново MINI. 

Можност за замена на вашето возило, по принципот „Старо за ново”