КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN SE

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

ИСТРАЖЕТЕ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ

Побрз, поенергичен и позабавен од кога и да е, препознатливиот MINI hatch со 3 врати ја отелотворува суштината на големите брзини, возбудливото управување со низок центар на гравитација и стимулирачкото чувство на картинг возење. Елегантен, харизматичен, со беспрекорни манири, тој е вашето совршено рандеву за навечер. Секојпат. Опремен со урбан карактер и повредни стандардни карактеристики, тој само чека да стане ваш. Тој е подготвен да го направи вашиот живот многу полесен.
Клучни детали

ПОВТОРНО МОДЕЛИРАНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО.

MINI HATCH СО 3 ВРАТИ MINI HATCH СО 3 ВРАТИ
MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД MINI HATCH СО 3 ВРАТИ ОД НАПРЕД

КАРАКТЕРИСТИЧНО ЧУВСТВО НА КАРТИНГ ВОЗЕЊЕ.

Ништо не може да го надмине чувството кога рацете ви се на управувачот, а стапалото на педалот за гас. MINI со 3 врати ја добива снагата од 1.2л/1.5л/2.0л, 3 или 4-цилиндарските MINI TwinPower Turbo мотори кои се брзи, бесни и економични во потрошувачката на горивото. Широкото растојание меѓу тркалата, краткиот преден и заден дел на возилото и добра поставеност на патот, ве одржуваат цврсто на земјата. Ќе се навлечете во моментот кога ќе влезете во првиот свијок и кога ќе го доживеете чувството на картинг возење, ниско на патот. Тоа е вистинското чувство.
MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА MINI MATRIX LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ГО ИЗДИГНУВА СВЕТЛОТО НАД УЛОГАТА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Иновативните MINI matrix LED предни светла обезбедуваат најдобри можни нивоа на осветлување за подобра видливост и безбедност. Кога се вклучени долгите светла, осветлувањето е крајно ефикасно. Системот на предна камера интегриран во ретровизорот ги открива возилата што доаѓаат и автоматски вклучува (или исклучува) еден или повеќе од четирите сегменти на предните светла. Ова ја намалува потребата за обрнување внимание на другите учесници во сообраќајот додека оптимално се осветлуваат сите други површини.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Вашиот MINI

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЈ.

Повлечете за да смените боја
Поглед на кабината

ВЛЕЗЕТЕ ВНАТРЕ.

360° VIEW 360° VIEW
Преглед

ДЕТАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ.

ПЕРФОРМАНСИ И ДИЗАЈН
ПОМОШ
ИНФОЗАБАВА
БЕЗБЕДНОСТ
НИВОА НА ДОДАТОЦИ
MINI YOURS
ACCESSORIES
Клучни вредности

БРЗИ ФАКТИ.

4 СЕДИШТА
211 - 731 Л БАГАЖЕН ПРОСТОР
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
Осовинско растојание на тркалата на Cooper: 1,485 напред и назад. Сите вредности се во мм. Вредностите за Cooper S се во заграда.
Модели
 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
102 к.с. (75 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 3-DOOR

Лентите за хаубата не се достапни за овој модел

MINI ONE 3-DOOR

Бојата на покривот треба да биде иста како и бојата на каросеријата

MINI ONE 3-DOOR

Бојата на капаците на ретровизорите мора да биде иста како и бојата на каросеријата

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
136 к.с. (100 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER 3-DOOR

Лентите за хаубата се  достапни во 3 различни бои

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 различни бои за покривот

MINI COOPER 3-DOOR

Достапни се 3 различни бои за капаците на ретровизорите

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
178 к.с. (131 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Автоматски , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI COOPER S 3-DOOR

Лентите за хаубата се  достапни во 3 различни бои

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 различни бои за покривот

MINI COOPER S 3-DOOR

Достапни се 3 различни бои за капаците на ретровизорите

MINI COOPER S 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,S" амблем, пониски отвори за воздух

 

Достапни мотори и опции

МОЌНОСТ
231 к.с. (170 kW)
тип на гориво
Бензин
пренос
Рачен , Спортски автоматски
погон
2-тркала

Основни карактеристики

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се ленти за хаубата во Црна и Бела боја

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 4 различни бои за покривот

MINI JCW 3-DOOR

Достапни се 4 различни бои за капаците на ретровизорите

MINI JCW 3-DOOR

Отвор за воздух на хаубата, маска во тркачки стил, прочуен ,,JCW" амблем, пониски отвори за воздух

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

One

Одберете го типот на гориво:

Бензин

102 к.с.

75 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper

Одберете го типот на гориво:

Бензин

136 к.с.

100 kW

  • Рачен
  • Автоматски
Одберете

Cooper S

Одберете го типот на гориво:

Бензин

178 к.с.

131 kW

  • Рачен
  • Автоматски
  • Спортски автоматски
Одберете

John Cooper Works

Одберете го типот на гориво:

Бензин

231 к.с.

170 kW

  • Рачен
  • Спортски автоматски
Одберете

One

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Cooper S

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Автоматски

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

John Cooper Works

Одберете пренос:

Рачен

Одберете

Спортски автоматски

Одберете

One

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Cooper S

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

John Cooper Works

Одберете погон:

2-тркала

Одберете

2-тркала

Одберете

Ваш избор

MINI ONE СО 3 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 l/100 km (комбинирано)
122 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI ONE СО 3 ВРАТИ

ONE

75 kW (102 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 l/100 km (комбинирано)
122 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
125 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER СО 3 ВРАТИ

Cooper

100 kW (136 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
125 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

131 kW (178 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

131 kW (178 к.с.)
Бензин
Автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)

Ваш избор

MINI COOPER S СО 3 ВРАТИ

Cooper S

131 kW (178 к.с.)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)
MINI John Cooper Works – logo

Ваш избор

MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works 3 Door Hatch

170 kW (231 к.с.)
Бензин
Рачен
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 l/100 km (комбинирано)
157 g/km CO2 (комбинирано)
MINI John Cooper Works – logo

Ваш избор

MINI JCW СО 3 ВРАТИ

John Cooper Works 3 Door Hatch

170 kW (231 к.с.)
Бензин
Спортски автоматски
2-тркала
Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 l/100 km (комбинирано)
157 g/km CO2 (комбинирано)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE disclaimer
122
5.3
Cooper disclaimer
125
5.5
Cooper S disclaimer
148
6.5
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157
6.9

Select your MINI

Бензин

102 к.с. (75 kW) / 3 Cylinders

ONE

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 l/100 km (комбинирано)
122 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

ONE

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,3 l/100 km (комбинирано)
122 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Бензин

136 к.с. (100 kW) / 3 Cylinders

Cooper

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
125 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
5,5 l/100 km (комбинирано)
125 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Бензин

178 к.с. (131 kW) / 4 Cylinders

Cooper S

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper S

Автоматски, Steptronic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Cooper S

Спортски автоматски, Sports automatic transmission with double clutch

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,5 l/100 km (комбинирано)
148 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

Бензин

231 к.с. (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works 3 Door Hatch

Рачен

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 l/100 km (комбинирано)
157 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

John Cooper Works 3 Door Hatch

Спортски автоматски, Sports automatic transmission steptronic

2-тркала

Fuel Consumption & Emissions (NEDC disclaimer)
6,9 l/100 km (комбинирано)
157 g/km CO2 (комбинирано)
Одберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE disclaimer
122
5.3
Cooper disclaimer
125
5.5
Cooper S disclaimer
148
6.5
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157
6.9
Тест возење
MINI 3-DOOR HATCH. MINI 3-DOOR HATCH.

ДОЈДЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС НА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ.

Локација на дистрибутерот

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДИСТРИБУТЕР.

DEALER PIN DEALER PIN
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN SE

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE disclaimer
122
5.3
Cooper disclaimer
125
5.5
Cooper S disclaimer
148
6.5
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
157
6.9