НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.

ПРВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН MINI.

MINI 3-door Cooper SE – house corner
MINI 3-door Cooper SE – all-electric MINI – MINI electric

4 Седишта

211 - 731 л Багажен простор

184 КС (135 kW)

242.0 – 270 км (WLTP комбинирано) disclaimer

16,8-14,8 kWh/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

0-100 км/ч in 7.3 s

0.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
ОРИГИНАЛНА ИКОНА.
MINI 3-Door hatch – factory hall front view
MINI 3-Door hatch – MINI 3-door

4 Седишта

211.0 - 731.0 л Багажен простор

231 КС (170 kW) - 75 КС (55 kW)

5.3 - 6.9 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

120.0 - 157.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
ОРИГИНАЛНАТА ИКОНА, НО СО ПОВЕЌЕ ВРАТИ.
MINI 5-Door hatch – House front with tree
MINI 5-Door hatch – MINI 5-door

5 Седишта

278.0 - 941.0 л Багажен простор

192 КС (141 kW) - 75 КС (55 kW)

5.3 - 6.5 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

122.0 - 149.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
ЧИСТО НЕФИЛТРИРАНО ДОЖИВУВАЊЕ.
MINI CONVERTIBLE – Blue sky and palms
MINI CONVERTIBLE – MINI open top – cabriol

4 Седишта

160 - 215 л Багажен простор

231 КС (170 kW) - 102 КС (75 kW)

5.4 - 7.0 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

124.0 - 159.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
НАЈРАФИНИРАНОТО, СОФИСТИЦИРАНО MINI НЕКОГАШ НАПРАВЕНО.
MINI CLUBMAN – House front
MINI CLUBMAN – CLUBMAN

5 Седишта

360.0 - 1250.0 л Багажен простор

306 КС (225 kW) - 102 КС (75 kW)

4.8 - 7.7 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

127.0 - 175.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
БИДЕТЕ СПРЕМНИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ.
MINI COUNTRYMAN – Mountain and river view with house
MINI COUNTRYMAN – COUNTRYMAN

5 Седишта

450.0 - 1390.0 л Багажен простор

220 КС (162 kW) - 136 КС (100 kW)

2.4 - 7.2 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

54.0 - 165.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
НАЈДОБРОТО ОД ДВЕТЕ ЕНЕРГИИ.
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID – House front
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID – MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4

4 Седишта

450 - 1275 л Багажен простор

220 КС (162 kW)

61-55 kWh/100 км (WLTP комбинирано) disclaimer

14-13.1 kWh/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

45.0 - 40.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer

НАЗАД КОН ПРЕГЛЕД.
MINI ВОЗБУДАТА И ЗАДОВОЛСТВОТО - МАКСИМИЗИРАНИ.
John Cooper Works – Race track John Cooper Works – Race track
John Cooper Works Countryman – most powerful MINI
John Cooper Works Clubman – most powerful MINI
John Cooper Works Cabrio – most powerful MINI
John Cooper Works 3-Door Hatch – most powerful MINI

4 Седишта

306 КС (225 kW) - 231 КС (170 kW)

0-100 км/ч in 4.9 - 6.6 s

242 - 250 км/ч максимална брзина

6.9 - 7.7 л/100 км (NEDC комбинирано) disclaimer

157.0 - 175.0 г/км (NEDC комбинирано) disclaimer