dam Image dam Image

ОТКРИЈТЕ ЈА ЕЛЕКТРИКАТА. ВО MINI ВЕРЗИЈА.

НОВ ДЕН ЗА ВОЗАЧИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА.

dam Image

СЕ МЕРИ ВО ВОЛТИ, НО СЕ ЧУВСТВУВА НА ПУЛСОТ.

Додека останатиот дел од светот се обидува да ве натера да преминете на електрични возила, ние ве ставаме вас на прво место.

dam Image

Земавме се што сакате од MINI - возбудливо вртење, забрзување, уживање во возењето, креативна искористеност на просторот, иконски дизајн - и додадовме една сосема нова димензија.

dam Image

Се префрливме на електричен начин на живот.Ние ја скротивме моќта на електричната енергија за да создадеме едно наелектризирано искуство. Совршен спој на технологија и чувства.

MINI ELECTRIC КОНЦЕПТ

dam Image

ВОЛТИ И ЧУВСТВА.

MINI во најинтензивна верзија - еден моќен развоен чекор кој комбинира технологија на идните генерации и она неповторливо чувство на MINI.

dam Image

КОНКАВНО И КОНВЕКСНО.

dam Image

СУПТИЛЕН ПО ДИЗАЈН.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

dam Image

ИСКЛУЧЕТЕ ГО И ИГРАЈТЕ СЕ.

Брзо премотајте во иднината. Бидејќи таа само што пристигна во облик на MINI Countryman Plug-in хибрид, најдоброто од двата енергетски света и со капацитет за теренско возење. И достапно е веднаш.

dam Image

ЧЕТИРИ НАСПРОТИ МОЌТА НА ДВА.

Интелигентниот, електричен погон на четири тркала на MINI има извонредна влеча и поставеност на возилото на патот за да се обезбеди вашата контрола - во секакви услови.

dam Image

АТЛЕТСКА АГИЛНОСТ.

Кога ви е потребен дополнителен поттик, MINI Countryman Plug-in хибридот ви дава инстантен вртежен момент кој непречено настапува за да ви донесе возбудлива агилност и исклучително забрзување.

dam Image

ЧЕТИРИ НАСПРОТИ МОЌТА НА ДВА.

Интелигентниот, електричен погон на четири тркала на MINI има извонредна влеча и поставеност на возилото на патот за да се обезбеди вашата контрола - во секакви услови.

Teasers

ШТО НЕ ДВИЖИ

ШТО НЕ ДВИЖИ.

Инспирирани од нашето потекло, перформансите се длабоко вкоренети во нашата ДНК. MINI отсекогаш бил врв на технологијата - на чело на дизајнот и иновацијата. Но, додека се стремиме да постигнеме неконвенционалност, посветени сме на тоа да создадеме реални решенија за современите предизвици. Иднината е електрична. Приклучете се и прифатете ја електричната иднина. Ова е само почеток.