The all-electric MINI side view
3-DOOR HATCH COOPER SE
Истражи Истражи
Модели и опции Модели и опции
Наполни Наполни
>
Grey divider line Grey divider line

ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ.

ЕДНА ИЗВЕДБА.

MINIмизираме за да максимизираме. Ги задржавме нештата едноставни, па така потполно електричниот MINI доаѓа целосно опременсо повеќе електрифицирани карактеристики и премиум стандардна опрема од кој било друг MINI. Запознајте ја неговата технологија и клучните карактеристики во долните табели. И префрлете се на новиот урбан електричен стил на живот. Тоа е само еден супернаполнет еволуциски чекор.

MINI Cooper Se со 3 врати – модел – информации
Име на моделот
Цена
Емисија и потрошувачка
Вид на гориво
Перформанс
Забрзување 0-100 km/h
Максимална брзина

*Димензиите (мм) може да се разликуваат во зависност од моделот и дополнителната опрема.

Име на моделот
Емисија и потрошувачка
Запремнина на моторот
Максимален обртен момент
Цилиндар/вентили по цилиндар
ЕУ тежина без товар
>
Grey divider line Grey divider line

ИЗБЕРЕТЕ ГО СВОЈОТ СТИЛ.

ЧЕТИРИ НИВОА НА ОПРЕМА.

Не само што нудиме повеќе стандардна опрема од кога било, туку ги изменивме и прочистивме нивоата на опрема. Тоа навистина го заживува електричниот MINI, однадвор и однатре, на многу различни начини.

MINI Cooper SE со 3 врати – поглед однапред - сребрена и црна боја
MINI Cooper SE со 3 врати – внатрешност - стандардна опрема MINI Cooper SE со 3 врати – внатрешност - стандардна опрема
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)

ОСНОВНИ ОПРЕМИ.

Стандардна опрема *

Подигање на стандардите внатре и надвор.
 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со три врати - поглед однапред - Essential ниво на опрема
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • 16" леснометални БАНДАЖИ Revolite Spoke како стандардни

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Достапно во боја на каросеријата како стандардно

 • Покривот и куќиштето за ретровизорите опционално се достапни и во бела боја

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Нема достапни ленти за хауба за ова ниво

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со платно Double Stripe во Carbon Black стил на ентериер

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Стандардна Piano Black

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED светла

 • ЛЕД задни светла во дизајн на британското знаме

 • Радио MINI Visual Boost со екран од 8.8 инча на допир

 • Повеќенаменски спортски кожен управувач

 • Прилагодување на висината на седиштето на патникот

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - Classic опрема MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - Classic опрема
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)

CLASSIC ОПРЕМА.

Безвременски карактеристики на дизајнот, кул технологија и практични решенија.
 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со 3 врати - поглед однапред - Classic опрема
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Оригинални 16 инчни Victory Spoke леснометални БАНДАЖИ како стандардна опрема

 • 6 дополнителни оригинални 16-17 инчни MINI леснометални БАНДАЖИ достапни како опционална опрема

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Достапно во бела боја како стандардна опрема

 • Покривот и куќиштето за ретровизорите опционално се достапни и во црна боја

 • Достапни се опционално и жолти куќишта на ретровизор

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни за ова ниво на опрема

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со вештачка кожа/платно во комбинација со Black Pearl/Carbon Black стил на внатрешност

 • 5 дополнителни опции за навлаки за седиштата

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Стандардно во Piano Black боја

 • Дополнително достапни во MINI Electric внатрешни површини

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED светла

 • LED задни светла во Union Jack дизајн

 • Радио MINI Visual Boost со екран од 8.8 инча на допир

 • Повеќенаменски спотски кожен управувач

 • Подесување на висината на сопатничкото седиште

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет на остветлување

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - MINI Yours Опрема MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - MINI Yours Опрема
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)
MINI Yours - значка

MINI YOURS ОПРЕМА.

Премиум детали на дизајн и стил.
 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со 3 врати - Преден поглед - MINI Yours Опрема
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Ексклузивни MINI Roulette Spoke од 17 инча како стандардна опрема

 • 6 дополнителни оригинални 16-17 инчни MINI леснометални БАНДАЖИ достапни како опционална опрема

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Достапно во боја на каросеријата како стандардно

 • Покривот и куќиштата на ретровизорите се достапни и во црна и бела боја

 • Повеќетонски покрив и куќишта на ретровизор се достапни опционално

 • Достапни се опционално и жолти куќишта на ретровизор

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни за ова ниво на опрема

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со MINI Yours Leather Lounge Nappa кожа во комбинација со Carbon Black стил на внатрешност

 • Достапни се и дополнителни навлаки

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Piano Black стандардна

 • Дополнително достапни во MINI Electric внатрешни површини

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED светла

 • ЛЕД задни светла во дизајн на британското знаме

 • Радио MINI Visual Boost со екран на допир од 8.8 инча

 • Повеќенаменски Nappa кожен управувач со MINI Yours ознака

 • Прилагодување на висината на сопатничкото седиште

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет на остветлување

 • MINI Yours значки

 • Антрацит наслонувач

 • MINI Yours патосници

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - Electric MINI Cooper SE со 3 врати - внатрешност - Electric
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)
MINI Electric - значка

MINI ELECTRIC ОПРЕМА.

Значајно ракување и асертивен стил плус нов извор на енергија за дополнителна забава при возењето.
 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со 3 врати - поглед однапред - MINI Electric опрема
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • Оригинални 17'' MINI Power Spoke леснометални БАНДАЖИ како стандардна опрема

 • 6 оргинални 16''-17'' тркала од лесна легура се достапни како дополнителна опрема

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Покрив во црна боја и куќишта во жолта боја како стандардна опрема

 • Куќишта на ретровиори во жолта боја достапни како стандардна опрема

 • Покрив и куќишта за ретровизори во бела, црна боја и во боја на каросерија достапни опционално

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни за ова ниво на опрема

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Кожа Cross Punch спортска во Carbon Black стил

 • Достапни спортски седишта со 5 дополнителни опции на навлаки

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Внатрешни површини MINI Electric ексклузивни за потполно електричниот MINI

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • LED светла

 • ЛЕД задни светла во дизајн на британско знаме

 • Радио MINI Visual Boost со екран на допир од 8.8 инча

 • Nappa кожен управувач со MINI Yours ознака

 • Прилагодување на висината на седиштето на патникот

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет на остветлување

 • MINI Electric патосници со жолти шавови

 • Антрацитна облога на покривот

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

MINI Cooper SE со 3 врати – внатрешност – electric MINI Cooper SE со 3 врати – внатрешност – electric
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)
MINI Electric - ознака

НОВИОТ MINI COOPER SE Collection 2021.

Новиот MINI Cooper SE Collection 2021 кој инспирира од секој агол, содржи мултитонски покрив, каросерија во Island Blue боја и надворешни акценти во Piano Black. Дополнително е достапен покрив и куќишта на ретровизор во црна боја.

 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со 3 врати - поглед однапред - MINI Electric Collection
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • 17" MINI Electric Collection Spoke

 • Опционално достапни 17" леснометални БАНДАЖИ

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Multitone покрив со куќишта на ретровизори во Jet Black боја

 • Опционално достапен покрив и куќишта на ретровизори во црна боја

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни за ова ниво на опрема

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта со ткаенина/вештачка кожа Black Pearl во Light Grey стил

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Внатрешни површини MINI Yours Aluminium

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Адаптивни LED светла

 • ЛЕД задни светла во дизајн на британското знаме

 • Радио MINI Visiual Boost со екран на допир од 8.8 инча

 • Мултифункционален управувач од Nappa кожа со специфична MINI Cooper SE Collection 2021 ознака

 • Piano Black надворешност

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет на остветлување

 • Патосници

 • Антрацитна облога на покривот

 • MINI Cooper SE Collection 2021 прагови на вратата

 • MINI Cooper SE Collection 2021 графики на надворешност

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

MINI Cooper SE -со 3 врати – внатрешност – electric MINI Cooper SE -со 3 врати – внатрешност – electric
Официјална потрошувачка на гориво комбинирано: (NEDC комбинирано) disclaimer Официјални емисии на CO2 комбинирано: (NEDC комбинирано)
MINI Electric - ознака

Новиот MINI Cooper SE Collection 2021.

Колку и да е препознатлив и колку и врвно да изгледа, новиот MINI Cooper SE Collection 2021 содржи единствена каросерија во Rooftop Grey боја и надворешни акценти во Piano Black боја.
 • Достапно за:
 • Cooper SE
MINI Cooper SE со 3 врати - поглед однапред - MINI Electric Collection
НАДВОРЕШНОСТ
ВНАТРЕШНОСТ
КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНОСТ

ИЗБОР НА БОИ
БАНДАЖИ
 • 17" MINI Electric Collection Spoke

 • Опционално достапни 17" леснометални БАНДАЖИ

ПОКРИВ И КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
 • Multitone покрив со куќишта на ретровизори во црна боја

ЛИНИИ НА КАПАКОТ НА МОТОРОТ
 • Не се достапни за ова ниво на опрема

ВНАТРЕШНОСТ

НАВЛАКИ
 • Спортски седишта во ткаенина/вештачка кожа во Black Pearl боја во Light Grey стил

ВНАТРЕШНИ ПОВРШИНИ
 • Внатрешни површини MINI Yours Aluminium

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Адаптивни LED светла

 • LED светла во Union Jack дизајн

 • Радио MINI Visual Boost со екран на допир од 8.8 инча

 • Мултифункционален управувач од Nappa кожа со специфична MINI Cooper SE Collection 2021 ознака

 • Piano Black надворешност

 • Амбиентално осветлување

 • Пакет на остветлување

 • Патосници

 • MINI Electric ознаки

 • Антрацитна облога на покривот

 • MINI Cooper SE Collection 2021 прагови на вратата

 • MINI Cooper SE Collection 2021 графики на надворешност

Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

>
Grey divider line Grey divider line

УШТЕ ПОВЕЌЕ ТАЛЕНТ, ФУНКЦИЈА И ЗАБАВА ЗА ВАШИОТ MINI.

Пет пакети.

Прилагодувањето на вашиот MINI за да го одразува вашиот стил на возење никогаш не било полесно. Нашата палета на посебно подготвени комбинации на опрема ги зајакнува спецификациите на вашиот MINI со одлични карактеристики што се нудат по пониски цени отколку кога се купуваат посебно.

MINI Cooper SЕ со 3 врати – кокпит – внатрешност

УДОБНОСТ.

Дизајниран за да го направи секојдневното возење поудобно и поедноставно.

УДОБНОСТ.

Уживајте во својата сопствена MINI зона на удобност каде и да одите со сите MINI фаворити во еден пакет.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Пакет надворешни ретровизори
 • Автоматски клима уред
 • Ретровизор со автоматско затемнување
 • Преден средишен наслон за раце
 • Пакет за складирање

ДОПОЛНИТЕЛНА УДОБНОСТ.

Сите карактеристики на MINI COMFORT, плус и други паметни решенија за да ви бидат патувањата попријатни.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Пакет надворешни ретровизори
 • Автоматски клима уред
 • Ретровизор со автоматско затемнување
 • Преден средишен наслон за раце
 • Comfort Access
 • Пакет за складирање
 • Греење на седиштето на возачот и совозачот
 • Греење на управувач
Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.

НАВИГАЦИЈА И ИНФОЗАБАВА.

Откријте го MINI Entertainment System на вашиот екран на допир од 8,8 инчи.

Wired пакет.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Безжично полнење
 • MINI систем за навигација
 • Мултифункционален дисплеј со инструменти
*Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разговарајте со вашиот MINI дистибутер.

ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕТО.

Го олеснува возењето и ја зголемува безбедноста на патот за вас и другите околу вас.

ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ

Препознава пречки и извества за ограничувања на брзината и зони на забрана за претекнување со помош на камера.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Камера за возење наназад
 • Темпомат со функција за сопирање
 • Driving Assistant со предупредување за напуштање на лентата

ПОМОШ ПРИ ВОЗЕЊЕ ПЛУС

Препознава пречки и извества за ограничувања на брзината и зони на забрана за претекнување со помош на камера.

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Камера за возење наназад
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Темпомат со функција за сопирање
 • Driving Assistant со предупредување за напуштање на лента
 • Parking Assistant
 • Активен темпомат со Stop & Go функција
Достапноста на опциите зависи од избраниот модел. За повеќе информации, ве молиме разгледајте го конфигураторот, погледнете ги соодветните ценовници за моделите или разговарајте со избраниот дистрибутер на MINI.
>
Grey divider line Grey divider line

ПОЕДИНЕЧНИ ОПЦИИ.

>
Grey divider line Grey divider line

MINI SERVICE INCLUSIVE.

БЕЗ РИЗИК. ПОВЕЌЕ ЗАБАВА.

Сè покриено во едно. Со оваа усго добивате атрактивниoт пакет за вклучен сервис Service Inclusive, плаќате само еднаш и сите сервисни активности и одржување  на вашиот автомобил се покриени согласно опциите кои што ќе ги изберете.

MINI Service Inclusive.

MINI Cooper SE – Service Inclusive
>
Grey divider line Grey divider line

MINI ОРГИНАЛНИ ДОДАТОЦИ.

Пронајдете ги вашите додатоци.
>
Grey divider line Grey divider line

ПРЕЗЕМИ ГИ СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ.

The all-electric MINI side view
3-DOOR HATCH COOPER SE