Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

НАШАТА НАЈНОВА КОЛЕКЦИЈА.

Кој MINI најдобро му одговара на вашиот стил?

СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА МОДЕЛОТ MINI СО ТРИ ВРАТИ

MINI HATCH СО ТРИ ВРАТИ

ЛЕГЕНДАТА ПРОДОЛЖУВА ДА ЖИВЕЕ
 • Оригинална икона - сега побрза и позабавна од кога било
 • Интензивно го-карт чувство и возбудлив низок центар на рамнотежа
 • Три и четири цилиндрични мотори со Twin Power Turbo технологија
 • Опремен со повеќе корисни стандардни карактеристики од кога било

 

СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА МОДЕЛОТ MINI СО ПЕТ ВРАТИ

MINI HATCH СО 5 ВРАТИ

ОРИГИНАЛНА ИКОНА СО 5 ВРАТИ.

 • Вашиот влез со 5 врати во светот на MINI 
 • Иста MINI лимузина само со повеќе простор за товар и патници
 • Одличен секојдневен автомобил, но со MINI став и впечатлив дизајн
 • Многу прилагодлив и убаво подесен за агилно управување
СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА MINI КАБРИОЛЕТ

MINI КАБРИОЛЕТ

ЧИСТО НЕФИЛТРИРАНО ВОЗБУДУВАЊЕ.

 • Суштина на спуштен покрив, возбуда при летно возење 
 • 3-во-1 мек покрив што служи како отвор на покривот или како целосен поткрив на извлекување
 • Неограничен простор за главата па затоа го цените повеќе она што ви се нуди
СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА MINI CLUBMAN

MINI CLUBMAN

Џентлмен.

 • Најсовремен, софистициран MINI модел што е некогаш направен 
 • Аеродинамична силуета, препрознатливи задни врати и внатрешност полна со стил 
 • Квалитетно изработени навлаки и врвни детали на дизајн 

 

СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА MINI COUNTRYMAN

MINI COUNTRYMAN

АВАНТУРИСТ.

 • ALL4 систем на погон на сите тркала за целосна контрола на кој било пат
 • Врвни можности и влечна сила за секој временски период
 • Можност за удобно сместување на пет лица во прекрасно прилагодена внатрешност 
 • Голем простор за вашиот багаж и за совршен излет
СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА MINI JOHN COOPER WORKS СО 3 ВРАТИ

MINI JOHN COOPER WORKS

MINI ЗАДОВОЛСТВО. ЦЕЛОСНО МАКСИМИЗИРАНО.

 • Најсилниот модел во понудата на MINI
 • Мотори прилагодени на трки со турбо-полначи и мноштво на врвни детали
 • Агилност при свиоци и одлично забрзување
 • Класичен MINI го-карт чувство издигнато на ново ниво
СТРАНИЧЕН ПРИКАЗ НА MINI ELECTRIC СО 5 ВРАТИ

MINI ELECTRIC

ЕЛЕКТРИЧНО ЕФИКАСЕН.
 • Флексибилни опции на напојување - бензин, електрична енергија или двете
 • Исклучително возбудливо возење и технологија од новата генерација 
 • Управување со сестран погон на сите тркала за off-road авантури
 • 0-100 km/h за 6,7 секунди

Класа на ефикасност.

Вредностите за потрошувачката на гориво, емисиите на CO2 и потрошувачката на енергија се одредени во согласност со европската регулатива (EC) 715/2007 во верзијата што се применува во моментот на одобрување на типот. Податоците се однесуваат на возило со основна конфигурација во Германија, а прикажаниот досег ја зема предвид опционалната опрема и различните големини на тркалата и гумите на избраниот модел. Вредностите за потрошувачката на гориво, емисиите на CO2 и потрошувачката на енергија се одредени во согласност со европската регулатива (EC) 715/2007 во верзијата што се применува во моментот на одобрување на типот. Податоците се однесуваат на возило со основна конфигурација во Германија, а прикажаниот досег ја зема предвид опционалната опрема и различните големини на тркалата и гумите на избраниот модел. Вредностите на дизел возилата MINI веќе се засноваат на новата WLTP регулатива и се преведени назад на еквивалентните вредности според NEDC за да се овозможи споредба меѓу возилата.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
g/km l/100 km disclaimer
ONE 3-DOOR HATCH disclaimer
122
5.3
ONE 5-DOOR HATCH disclaimer
123
5.4
ONE CONVERTIBLE disclaimer
124
5.4